کاربرد چراغ خورشیدی
این چراغ ها در شکل ها و طرح های گوناگونی تولید شده اند مانند: طرح حیوانات، گل و ... که کاربرد آنها را جذاب تر می کند و باعث زیباتر شدن محیط اطراف ما می شوند. به کار بردن این نوع چراغ در مسیر تردد و ورودی باغ ها بسیار مناسب است، برای روشن کردن چراغ های دیوار، باغچه ها که بدون هزینه زیادی بتوانید روشنایی خوبی به اطراف هدیه دهید. جالب است بدانید استفاده از این چراغ ها به محیط زیست نیز کمک بسیاری می کند و به صرفه است.
عملکرد چراغ خورشیدی چگونه است؟
چراغ های خورشیدی نور خورشید را در طی روز ذخیره می کنند و زمانی که نور کم می شود، لامپها اغلب به صورت خودکار روشن میشوند و در طول شب روشن باقی میمانند. میزان روشنایی این چراغ ها به میزان نور دریافتی آنها در طول روز بستگی دارد و آنها قادرند به طور متوسط ۸ تا ۱۰ ساعت نور بدهند و روشن بمانند. بهتر است بدانید که چراغهای خورشیدی مانند چراغهای برقی روشنایی ندارند، ولی از لحاظ قیمت و صرفه جویی در انرژی بسیار به صرفه تر هستند. این محصولات دارای سنسوری می باشند که به نور حساسند و البته با شرايط آب و هوايی گوناگون سازگار. این مزیت باعث می شود بتوانید آنها را آزادانه در باغ و باغچه خود به کار ببرید و از روشنایی آنها استفاده کنید.
انواع چراغ خورشیدی
چراغ های خورشیدی؛ ال ای دی، سلول خورشیدی، چراغ های خورشیدی بسیار پر نور، پروژکتورهای خورشیدی، چراغ های خورشیدی زمینی، فانوس های خورشیدی و باتری قابل شارژ که در زندگی ما نقش بسیار زیادی دارند.
شرایط نگهداری چراغ های خورشيدی به چه صورت است؟
این چراغ ها دارای استاندارد لازم برای کارکردن در شرایط جغرافیایی سخت مانند: هوای بارانی، برفی يا بسیار سرد و گرم را دارند. فقط در صورت وجود گرد و غبار بسيار زياد بر روی صفحات خورشيدی، سطح صفحات بايد تميز شوند و . لازم نیست نگران خرابی سیم کشی و درگیر رسیدگی به آنها باشید این چراغ ها کارایی بالا داشته و بدون دردسر هستند
آیا اين محصولات توانايی كار كردن در روزهای ابری را نيز دارند؟
چراغ های خورشیدی نیاز به نور مستقیم خورشید ندارند و می توانند با نور محیط شارژ شوند، ولی در مقابل نور مستقیم خورشید بازدهی و نور بیشتری دارند. در این صفحه می توانید مدل ها ی مختلف چراغ های خورشیدی را مشاهده کنید و از میان آنها مدل مورد نظرتان را پیدا و انتخاب نمایید.