گرمایش و سرمایش

(0)
 

فیلتر

  • محصولات با تخفیف
  • ارسال رایگان
  • ارسال سریع
مرتب سازی:

گرمایش و سرمایش

سیستم های سرمایشی و گرمایشی ساختمان با تکنولوژی روز دنیا حرکت می کنند و این روزها شاهد توسعه فناوری در این حوزه هستیم. به طوری که دستگاه های اتوماتیک و هوشمند سرمایشی، گرمایشی و تهویه مطبوع راهی بازار شده است که قادر به تشخیص دمای محیط اطراف هستند و به دلیل تعبیه سنسورهای مختلف از بروز خطر مطلع شده و قبل از وقوع حادثه قطع می شوند.
اما برای اغلب مشتریان و خریداران این سیستم ها چندین معیار مهم در انتخابشان نقش دارد که از جمله می توان به میزان بازدهی سیستم های گرمایشی و سرمایشی، عملکرد و مصرف انرژی، قیمت، مقاومت بدنه و قطعات و زیبایی اشاره کرد. برای اغلب سیستم های گرمایشی و سرمایشی از روش های نوین اجرا (نظیر اجرای گرمایش از کف) استفاده می شود. همچنین این سیستم ها با استفاده فناوری های نوین عمل می کنند. برای مثال فناوری اینورتر در اغلب سیستم های تهویه مطبوع استفاده می شود.


انواع سیستم های گرمایشی و گرمایشی

سیستم های گرمایشی از نظر نصب و نحوه تولید انرژی انواع مختلفی دارند که از جمله می توان به سیستم های سرمایشی از سقف و کف، سیستم های گرمایشی خورشیدی و سیستم های گرمایشی متمرکز اشاره کرد که در زیر هر یک را شرح می دهیم

سیستم های سرمایش از سقف 

برای جلوگیری از نصب دستگاه های برودتی در داخل منزل که جاگیر هستند و نصب آنها به هزینه و زمان نیاز دارد، سیستم ها به طور غیر مستقیم در داخل ساختمان می شوند. در این دستگاه ها سطوحی سرد در فضای مورد نظر ایجاد می شود که می تواند با  جابه جایی آزاد و تشعشع انرژی برودتی را وارد ساختمان کند.

اغلب سیستم های گرمایشی و سرمایشی از روش های نوین اجرا (نظیر اجرای گرمایش از کف) استفاده می شود

 

سیستم سرمایشی از سقف از نظر کارکرد به سیستم گرمایش از کف شباهت زیادی داردکه در آن سیستم هوا رسان با حجم ثابت و شبکه ی از لوله های آب سرد که نزدیک سقف نصب می شوند، ترکیب شده اند. این سیستم با جذب گرمای محیط و ورود سرما می تواند دما را از 40 درجه به 20 درجه کاهش دهد. این کار با جابجایی از طریق تشعشع صورت می گیرد. از جمله مزایای سیستم های سرمایش از سقف می توان به عملکرد بدون سر و صدا و در سکوت کامل اشاره کرد. همچنین فضا به طور کامل و یکنواخت خنک می شود. صرفه جویی در مصرف انرژی از دیگر مزایای این نوع سیستم است.

سیستم های سرمایشی از کف

این نوع سیستم ها هم با استفاده از لوله هایی که در زمان ساخت و ساز در کف ساختمان کار گذاشته می شوند، آب سرد را در تمامی نقاط عبور می دهند و باعث تولید هوای سرد در فصل تابستان می شوند. بسیاری از کارشناسان میزان بهینه سازی مصرف انرژی در سیستم های سرمایشی از کف تا 80 درصد تخمین زده می شود. البته زمانی می توانند به خوبی عمل کنند که برای پنجره ها از شیشه های دو جداره همراه با عایق استفاده شده باشد.
آب درون لوله ها با تشعشع حرکت می کند و گرمای محیط را جذب و در مقابل سرما را وارد ساختمان می کند. با نصب سیستم سرمایشی از کف محیط به یک رادیاتور بزرگ تبدیل می شود که می تواند دمای هوا را به صورت یکنواخت در کل محیط از طریق تشعشع و هدایت کاهش دهد.
از سیستم های سرمایش از کف برای محیط های بزرگ مثل فرودگاه ها، اماکن ورزشی، امفی تئاتر ها، محیط های مسکونی و مکان های تجاری استفاده می شود. این سیستم ها هم مانند سیستم سرمایش از سقف بدون سر و صدا عمل می کنند. عدم نیاز به تجهیزات اضافی نظیر کانال و فن کویل و عمر مفید بالا به دلیل نداشتن هیچ گونه قطعه متحرک از دیگر مزایای سیستم سرمایش از سقف است.

سیستم گرمایش از کف

برای گرم کردن ساختمان در فصل زمستان می توان از وسایلی همچون بخاری های برقی، گازی و یا شومینه استفاده کرد. اما با توجه به پیشرفت هایی که در زمینه تولید سیستم گرمایش صورت گرفته است، این سیستم ها درون ساختمان به کار گذاشته می شود که همچون سیستم های سرمایشی با بازدهی بالا و صرفه جویی در انرژی عمل می کنند.
سیستم های گرمایش از کف با استفاده از سیستم گرم کننده نظیر پکیج، آبگرم کن و یا موتورخانه به داخل لوله های چند لایه موسوم به PEX که در کف محیط کار گذاشته می شود، عمل می کنند. به این صورت که آب درون لوله ها از طریق تشعشات از کف هدایت می شود و گرما در تمامی ساختمان به صورت یکنواخت تقسیم می شود.
از سیستم های گرمایش از کف برای ساختمان های مسکونی، اداری و اماکنی نظیر باند فرودگاه ها، بیمارستان ها، سینماها و حتی اماکن ورزشی نظیر زمین فوتبال، استخر و ... استفاده می شود. این نوع سیستم ها می توانند بین 20 تا 40 درصد از اتلاف انرژی جلوگیری کنند. همچون بخاری و شومینه در فضای ساختمان دوده ایجاد نمی کنند و باعث سیاهی دیوار و سقف نمی شوند. از دیگر مزایای سیستم های گرمایش از کف می توان به تنفس راحتر در محیط به علت گردش طبیعی هوا و جلوگیری از پراکنده شدن ذرات معلق در هوا اشاره کرد.

سیستم های سرمایشی و گرمایشی ساختمان با تکنولوژی روز دنیا حرکت می کنند