کابینت ام دی اف MDF

(0)
 

فیلتر

  • محصولات با تخفیف
  • ارسال رایگان
  • ارسال سریع
مرتب سازی:

کابینت ام دی اف MDF

ام دی اف به عنوان جدیدترین ورق های ساخت و ساز وسایل چوبی استفاده می شود. درگذشته از چوب های خام برای ساخت وسایل چوبی استفاده می شد که به طبیعت اسیب های جدی می رساند. این وسایل بعد از مدتی بلااستفاده و کهنه می شدند و به کنار می رفتند و مجدد وسایل چوبی جدید ساخته می شد. رنگ کاری، شکل دهی و فرم دادن به چوب هم به یک فرایند پیچده نیاز داشت. هر چند از هنرهای منبت کاری که بر روی چوب صورت می گیرد، نمی توان نام نبرد و هنوز هم این هنر جایگاه اولیه خود را دارد.
با این وجود به تدریج تکنیسین ها و فعالین حوزه ساخت وسایل چوبی در فکر استفاده بهتر از ضایعات چوبی افتادند. به طوری که باستفاده از مواد و براده های چوب ورق هایی به اسم MDF را ساختند. در برخی از کشورها ام دی اف با استفاده از چوب درختان نرم از جمله کاج تهیه می شود. اما اصل این لایه ها از ساقه غلات، برنج، نی، نیشكر، كاغذهای غیر قابل مصرف، رزین و ضایعات چوبی است که تحت فشار، حرارت قرار می گیرد و برای چسبندگی از چسب های مخصوص در آنها استفاده می شود.
ام دی اف ها در برابر آب نفوذ ناپذیر هستند و در برابر آتش و حرارت مقاومت بالاتری دارند. بر روی سطح ام دی اف روکش هایی استفاده می شود که آن را از رنگ کاری بی نیاز می کند. از لایه های ام دی اف برای ساخت انواع وسایل چوبی همچون کابینت، کمد، جاکفشی، میز، صندلی، سرویس خواب، پاتختی،  قفسه و .... استفاده می شود. زیرا ام دی اف قابلیت ماشین کاری بالایی دارد و براحتی می توان آن را برش زد. ضخامت ام دی اف بین 3 تا 40 میلیمتر است. 

 

سطح یکنواخت ورق های MDF سهولت کار با آن ساده تر می کند.

برتری ام دی اف نسبت به چوب های خام

سطح یکنواخت ورق های MDF سهولت کار با آن ساده تر می کند. به طوری که برای ساخت وسایل و لوازم مورد نیاز به مدت زمان کمتری نیاز است. در حالی که در چوب های خام مدت زمان زیادی صرف شکل دهی و ساخت تخته می شود و سپس مرحله ساخت و ساز صورت می گیرد. همچنین چوب به رنگ کاری هم نیاز دارد. اما ام دی اف به دلیل پوشش و لایه طرح داری که روی آن قرار می گیرد، بدون نیاز به نقاشی و رنگ کاری برای ساخت وسایل استفاده می شود.
از دیگر دلایل برتری ام دی اف نسبت به چوب های خام زیبایی ظاهری است که دلیل آن قابلیت طرح دهی به قطعات MDF است. در حالی که چوب تنها رنگ می شود. لایه رویین ام دی اف از نفوذ آب به داخل بافت آن جلوگیری می کند و همین عامل عمر امی دی اف ها را بیشتر می کند. اما در چوب های خام به دلیل نازک بودن لایه رنگ ممکن است پس از مدتی قسمتی از آن آسیب ببیند که در این صورت آب به داخل آن نفوذ می کند و باعث تورم چوب می شود. 


 

MDF ها به دلیل قابلیت های متعددی که دارند با استقبال زیادی مواجه شده اند

قابلیت های ام دی اف

MDF ها به دلیل قابلیت های متعددی که دارند با استقبال زیادی مواجه شده اند و در حال حاضر بازار خرید و فروش MDF گرم شده است. از جمله قابلیت های این ورق می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • مقاومت و استحکام بالای ام دی اف در برابر حرارت و ضربه
  • قابلیت تولید ام دی اف با ضخامت و ابعاد و دانسیته (وزن خالص) متنوع
  • امکان سنباده زنی، ماشین کاری و برش دادن با دستگاه های معمولی
  • داشتن سطوح صاف و یکدست و متراکم
  • داشتن لبه های صاف و زیبا و قابلیت شكل پذیری
  • امکان روسازی های مختلف همچون انواع روكشی های چوبی و غیر چوبی و رنگ آمیزی 
  • ظرافت، زیبایی ظاهری و حالات شبیه به چوب و PVC
  • قیمت مناسب ام دی اف نسبت به چوب
  •  

انواع مختلف ام دی اف

 

ام دی اف به انواع مختلفی تقسیم می شود که عبارتند از:

ام دی اف های توسکا که به رنگ کرم مایل به قرمز هستند، وزن سبک دارد و به دلیل پراخت و رنگ پذیری شکاف خوری و ابزار خوری خوبدر صنعت مبلمان استفاده می شود. این نوع ام دی اف دوام زیادی در برابر آب دارد.

 ام دی ام راش که به رنگ کرم مایل به قرمز و دارای پره های چوبی در مقاطع طولی است و وزن سنگین دارد. از این نوع ام دی اف هم برای صنعت مبلمان استفاده می شود.

MDF افرا که با رنگ سفید مایل به کرم و دارای وزن نیمه سنگین است. از این نوع ام دی اف برای روکش گیری جایگاه های ویژه و صنعت مبل استفاده می شود.