زمین و پوشش کف

(3)
 

فیلتر

  • محصولات با تخفیف
  • ارسال رایگان
  • ارسال سریع
مرتب سازی:
چمن مصنوعی سافت 30میلی
139000
ارسال رایگان
چمن مصنوعی کانیه 15 میلی
103000
ارسال رایگان
چمن مصنوعی ویکتوریا 25 میلی
140000
ارسال رایگان

زمین و پوشش کف

برای ساخت یک زمین و تبدیل آن به ساختمان چندین مرحله باید پشت سر گذاشته شود. تمامی این مراحل به ترتیب و با نظارت مهندسان حوزه های مختلف صورت می گیرد. ضمن اینکه ساخت و ساز بدون طرح قبلی امکان پذیر نیست و تمامی این مراحل بر طبق طرح های از پیش آماده انجام می شود. در زیر مراحل ساخت و ساز زمین را به صورت مختصر شرح می دهیم:

 

گام اول؛ تهیه نقشه ساختمان 

اولین گام برای ساخت و ساز زمین، تهیه طرح و نقشه است که توسط مهندسان و معماران انجام می شود. نقشه ساختمان براساس ابعاد زمین و زمین های کنار آن طراحی می شود. برای اینکار ابتدا مهندس نقشه برداری با بازدید از زمین و بررسی فضاهای باز و بسته سه طرف آن، نقشه را تهیه می کند. 


گام دوم؛ تامین مصالح برای ساخت و ساز

پس از اینکه نقشه ساختمان تهیه شد، میزان مصالح اولیه برای ساخت و ساز به طور تقریبی مشخص می شود. این کار با توجه به سایزهای تعیین شده در نقشه صورت می گیرد. البته ساخت و ساز هم در طی چندین مرحله انجام می شود. اولین قدم، حفاری و پی ریزی است که برای نصب ستون ها در زمین صورت می گیرد. عمق، طول و عرض پی‌ها به وزن ساختمان، تعداد طبقات و نوع خاک محل بستگی دارد که باعث استحکام ساختمان در برابر لرزش می شود.

   

برای ساخت دیوارهای ساختمان از دو تکنیک استفاده می شود.

گام سوم؛ ساخت دیوارهای ساختمان

برای ساخت دیوارهای ساختمان از دو تکنیک استفاده می شود. در یک روش با استفاده از بتن، تمامی ستون های ساختمان ساخته می شود. در روش دوم، با استفاده از اسکلت های فلزی بدنه اصلی ساختمان و پس از این مرحله، دیوارها ساخته می شوند. برای این مرحله  مواد و مصالحی همچون آجر، شن، بتن، سنگ، ماسه و سیمان کاربرد دارند. پس اتمام ساخت چهار دیوار ساختمان، سقف آن هم تکمیل می شود. 
در تمامی مراحل ساخت و ساز ضمن استفاده از مصالح و نیروی انسانی، تجهیزات و دستگاه های مدرن هم در دخیل هستند. به عنوان مثال برای تهیه بتن، از دستگاه میکسر استفاده می شود که با ریختن مواد مورد نیاز در مخزن دستگاه، آنها را به صورت بتن نرم خارج می کند. این دستگاه باعث سرعت دهی در ساخت و ساز زمین می شود و در عین حال با ترکیب مواد، بتن با کیفیت بالاتری را بدست می دهد.


گام چهارم؛ ساخت دیوارهای داخلی ساختمان

زمانی که چهاردیوار ساختمان کامل و سقف آن گذاشته شد، این بار باید بر روی فضای داخلی ساختمان متمرکز شد. در این مرحله مطابق با نقشه ساختمان دیوارهای داخلی ساختمان ساخته می شود. این دیوارها نسبت به دیوارهای اصلی چهاردیواری، با ضخامت کمتر ساخته می شوند. برای ساخت دیوار از انواع مصالح استفاده می شود که می توان به آجر، سنگ، بلوک، پنل، درای وال و ... اشاره کرد.
این دیوارها مرز بین اتاق ها، نشیمن، پذیرایی، سرویس بهداشتی و .... است. پس از اتمام دیوار چینی داخلی، با استفاده مصالح دیگری همچون گچ و سیمان، فضای داخلی به طور کامل تحت پوشش قرار می گیرد. با توجه به طرح های از پیش تعیین شده و سلیقه صاحب خانه، نماکاری ساختمان هم انجام می شود.

هدف از کف سازی ایجاد سطحی برای کاربردی شدن ساختمان است.

گام پنجم؛ کف سازی ساختمان

هدف از کف سازی ایجاد سطحی برای کاربردی شدن ساختمان است. کف سازی در تمامی قسمت های ساختمان به یک شکل صورت نمی گیرد. برخی از قسمت ها از جمله سرویس بهداشتی و حمام به عایق بندی قبل از کف سازی نیاز دارند. این کار برای جلوگیری از نفوذ آب در زیر ساختمان است. ضمن اینکه قبل از تمامی این مراحل تمامی لوله های فاضلاب ساختمان در کف عبور داده می شوند و سپس روی آنها پوشانده می شود.
کف سازی تاثیر زیادی در زیبایی ساختمان دارد. به همین دلیل استفاده از مصالح نماکاری شده و زیبا اهمیت زیادی دارد. در عین حال حمل وسایل سنگین و رفت و آمد ها بر روی کف فشار وارد می کند. بنابراین لازم است تا قبل از کف سازی خاک زمین به طور کامل غلتک خورده شود. برای پوشش کف سازی هم از کاشی، سرامیک و یا سنگ استفاده می شود.


گام ششم؛ لوله کشی ساختمان

پس از اینکه شالوده ساختمان به طور تقریبی کامل شد، این بار نوبت به نصب تاسیسات است که شامل لوله کشی و برق کشی ساختمان است. اگر لوله کشی به صورت درونی صورت بگیرد، باید آن را قبل از مرحله کف سازی انجام داد. البته در این صورت بر روی لوله ها از محافظ هایی استفاده می شود که مانع از آسیب مصالح به لوله ها شوند.
برقکاری ساختمان هم در همین مرحله انجام می شود که شامل سیستم های روشنائی، سیستم های صوتی، سوکت های برق، تلفن، آنتن، آیفون، فن کوئیل ها، اطفاء حریق، برق اضطراری و موتور خانه است. 
نصب درب و پنجره ها و جزئیات دیگری همچون نقاشی، نصب کاغذ دیواری، نماکاری  و ... در اخرین مرحله ساخت و ساز صورت می گیرد. 

برای ساخت یک زمین و تبدیل آن به ساختمان چندین مرحله باید پشت سر گذاشته شود.