پارتیشن

(0)
 

فیلتر

  • محصولات با تخفیف
  • ارسال رایگان
  • ارسال سریع
مرتب سازی:

پارتیشن

پارتیشن در اصطلاح به معنای قسمت بندی و جداسازی است و  از آن برای جدا کردن فضا استفاده می شود. در گذشته پارتیشن ها را از متریال چوب تهیه می کردند. البته پارتیشن های قدیمی از کف تا سقف فضا را اشغال می کرد. طبقه بندی این وسیله هم می توانست جایی برای قرار دادن وسایل ایجاد کند.
از پارتشین ها می توان برای نشیمن، پذیرایی و یا فضای بین نشیمن و آشپزخانه استفاده کرد. از پارتیشن در منازل می تواند برای جدای کردن فضای ورودی از فضاهای دیگر، جدا کردن فضای هال و پذیرایی برای ایجاد فضای مجزا برای غذاخوری و یا پذیرایی از مهمان استفاده کرد. همچنین پارتیشن هایی که برای منازل کاربرد دارند، می توانند برای پنهان کردن قسمت‌های ناقص فضا، ستون‌های قرار‌گرفته در مرکز یا فضاهایی با دیوار کج هم استفاده شوند.
 پارتیشن ها برای سازمان ها و شرکت ها کاربرد بیشتری دارد. فضاهایی که به صورت یکپاچه و بدون جداسازی هستند. مدیران این شرکت ها برای اینکه بتوانند چندین فضای مجزا درست کنند، به پارتیشن متوسل می شوند. برای مثال تهیه فضای مجرا برای هر یک از کارمندان که یک مسئولیت را بر عهده دارد، با استفاده از پارتیشن براحتی انجام می شود.
برای ساخت پارتیشن باید مقیاس و اندازه محل قرارگیری آن بررسی شود. پس از اینکه سیرکولاسیون (محدوده تردد و رفت و آمد) در پلان بررسی شد، اندازه پارتیشن با متراژ فضا تطبیق داده می شود. رنگ و فرم آن بستگی به نظر مشتریان دارد.


استحکام و مقاومت پارتیشن

اغلب پارتیشن ها از چوب تهیه می شوند. اما با توجه به اینکه چوب هم انواع مختلفی دارد و همه آنها از استحکام یکسان برخوردار نیستند، نمی توان گفت کیفیت و استحکام پارتیشن ها یکسان است. همچنین نحوه نصب قطعات چوب در کنار هم تاثیر زیادی زیادی در افزایش یا کاهش استحکام پارتیشن دارد. 
البته در برخی از محیط ها پارتیشن های شیشه ای هم استفاده می شود. زیرا پارتیشن های چوبی مانع از عبور نور و روشنایی محیط می شوند. بنابراین شیشه ها نو را عبور داده و علاوه بر اینکه محیط را تقسیم بندی می کنند، می توانند نور طبیعی را هم در فضا ساتع کنند. در این صورت به روشن کردن چراغ نیاز نیست و در مصرف انرژی هم صرفه جویی میشود.
 

پارتیشن برای تقسیم بندی و جدا کردن فضا استفاده می شود.

اما شیشه ای که برای ساخت پارتیشن استفاده می شود، باید مقاومت بالایی داشته باشد. شیشه ها از نوع مات هستند که فضای پشت آنها مشخص نباشد. در این صورت حریم خصوصی درون پارتیشن هم رعایت می شود. برای پارتیشن های شیشه ای قاب های فلزی می سازند و شیشه ها درون قاب قرار میگیرد. ضخامت این شیشه ها به گونه ای است که در مقابل ضربه استحکام بالایی دارند. اگر قرار باشد پارتیشن برای محیط های نظارتی همچون نگهبانی استفاده شود، شیشه های صاف و شفاف مناسب تر هستند. زیرا فردی که درون فضای پارتیشن بندی شده قرار می گیرد، می تواند محیط بیرون را براحتی مشاهده کند.

 

زیبایی پارتیشن

اولین کاربرد پارتیشن ها ایجاد فضاهای جدید است. اما نباید فقط به جنبه کاربردی آنها متمرکز شد. با توجه به اینکه پارتیشن همچون دیوار عمل می کند که بخش زیادی از محیط را به خود اختصاص می دهد، بنابراین زیبایی آن هم اهمیت زیادی دارد. در واقع پارتیشن ها هم با رنگ و طرح متنوعی تهیه می شوند تا زیبایی را با خود به ارمغان بیاورند.
برای مثال برای زیبایی پارتیشن بر روی چوب ها طرح های زیبایی ایجاد می شود. یا چوبی که برای ساخت پارتیشن استفاده می شود، منبت کاری شده است. قفسه بندی پارتیشن برای قرار دادن وسایل و اشیا تزئینی همچون قاب عکس ، آینه های کوچک و یا گلدان هم روش دیگری برای زیبایی پارتیشن است. 
برای اداره ها و شرکت ها از پارتیشن های رسمی استفاده می شود که ظاهر ساده تری دارند. در این نوع پارتیشن ها کنده کاری چوب و زیبایی کمتری به چشم می خورد. در مقابل به استحکام پارتیشن توجه بیشتری می شود. یکی دیگر از ویژگی های پارتیشن هایی که برای شرکت ها و سازمان استفاده می شود، جلوگیری از پخش شدن صدا در فضا است. بنابراین متریالی که برای ساخت پارتیشن اداری استفاده می شود، باید عایق خوبی برای صدا باشد.
با این کار حریم خصوصی کارکنان حفظ می شود و از سوی دیگر از پخش شدن صدا و شلوغی محیط کاری جلوگیری می شود. ضمن اینکه کارمندان هم با داشتن یک محیط اختصاصی حس رضایت بیشتری خواهند داشت. 
محیط های آموزشی به پارتیشن نیاز بیشتری دارند. زیرا در این محیط ها می توان اتاق های کوچک و مجزا درست کرد که هر مربی به همراه شاگردان در یک آن قرار می گیرند. قطعا یادگیری در محیطی آرام و بدون سر و صدا بازدهی را هم افزایش می دهد.