اما شیشه ای که برای ساخت پارتیشن استفاده می شود، باید مقاومت بالایی داشته باشد. شیشه ها از نوع مات هستند که فضای پشت آنها مشخص نباشد. در این صورت حریم خصوصی درون پارتیشن هم رعایت می شود. برای پارتیشن های شیشه ای قاب های فلزی می سازند و شیشه ها درون قاب قرار میگیرد. ضخامت این شیشه ها به گونه ای است که در مقابل ضربه استحکام بالایی دارند. اگر قرار باشد پارتیشن برای محیط های نظارتی همچون نگهبانی استفاده شود، شیشه های صاف و شفاف مناسب تر هستند. زیرا فردی که درون فضای پارتیشن بندی شده قرار می گیرد، می تواند محیط بیرون را براحتی مشاهده کند.
زیبایی پارتیشن
اولین کاربرد پارتیشن ها ایجاد فضاهای جدید است. اما نباید فقط به جنبه کاربردی آنها متمرکز شد. با توجه به اینکه پارتیشن همچون دیوار عمل می کند که بخش زیادی از محیط را به خود اختصاص می دهد، بنابراین زیبایی آن هم اهمیت زیادی دارد. در واقع پارتیشن ها هم با رنگ و طرح متنوعی تهیه می شوند تا زیبایی را با خود به ارمغان بیاورند.
برای مثال برای زیبایی پارتیشن بر روی چوب ها طرح های زیبایی ایجاد می شود. یا چوبی که برای ساخت پارتیشن استفاده می شود، منبت کاری شده است. قفسه بندی پارتیشن برای قرار دادن وسایل و اشیا تزئینی همچون قاب عکس ، آینه های کوچک و یا گلدان هم روش دیگری برای زیبایی پارتیشن است.
برای اداره ها و شرکت ها از پارتیشن های رسمی استفاده می شود که ظاهر ساده تری دارند. در این نوع پارتیشن ها کنده کاری چوب و زیبایی کمتری به چشم می خورد. در مقابل به استحکام پارتیشن توجه بیشتری می شود. یکی دیگر از ویژگی های پارتیشن هایی که برای شرکت ها و سازمان استفاده می شود، جلوگیری از پخش شدن صدا در فضا است. بنابراین متریالی که برای ساخت پارتیشن اداری استفاده می شود، باید عایق خوبی برای صدا باشد.
با این کار حریم خصوصی کارکنان حفظ می شود و از سوی دیگر از پخش شدن صدا و شلوغی محیط کاری جلوگیری می شود. ضمن اینکه کارمندان هم با داشتن یک محیط اختصاصی حس رضایت بیشتری خواهند داشت.
محیط های آموزشی به پارتیشن نیاز بیشتری دارند. زیرا در این محیط ها می توان اتاق های کوچک و مجزا درست کرد که هر مربی به همراه شاگردان در یک آن قرار می گیرند. قطعا یادگیری در محیطی آرام و بدون سر و صدا بازدهی را هم افزایش می دهد.