یونیت‌ دیواری

(0)
 

فیلتر

  • محصولات با تخفیف
  • ارسال رایگان
  • ارسال سریع
مرتب سازی:

یونیت‌ دیواری

یونیت های دیواری به متریال هایی گفته می شود که برای زیبایی دیوار استفاده می شود. این متریال ها شامل MDF، نئوپان، ورق های زد آب یا PVC است. یونیت به صورت ساده بر روی دیوار نصب نمی شود. بلکه به صورت شلف های دیواری یا طاقچه های چوبی است. یوینت دیواری می تواند یک کمد دیواری، قفسه دیواری، میز تلویزیون و یا کتابخانه باشد. یونیت ها بر روی دیوار قرار می گیرد که نمی توان آنها را جابه جا کرد تا حرکت داد. اغلب برای استفاده از قفسه، یونیت ها نصب می شوند. اما در برخی موارد تنها جنبه زیبایی دارند و جلوه خاصی را به خانه می بخشند. 


یونیت دیواری چه  مزیت هایی دارد؟

از جمله مزایای یونیت دیواری می توان موارد زیر را نام برد:

 

زیبایی منزل با یونیت دیواری

از یونیت دیواری می توان به عنوان قفسه برای قرار دادن وسایل تزئینی استفاده کرد. در این صورت می توان وسایل کوچک و تزئینی همچون گلدان، قاب عکس، آینه، شمعدان، مجسمه و ... را درون قفسه ها قرار داد. یکی از راه های زیباتر شدن قفسه یونیت دیواری، استفاده از چراغ های LED برای سقف هر یک از قفسه ها استفاده کرد. با این کار در زمان شب نور بر روی اشیا می تابد و شکل زیباتری پیدا می کند. نور چراغ های LED اگر به تعداد زیاد باشند، برای زمان شب هم می توانند خانه را روشن کنند.

 

یونیت با استفاده از  ورق های MDF ، نئوپان، ورق های زد آب یا PVC ساخته می شوند.

کاربردهای یونیت دیواری

یکی دیگر از کاربردهای یونیت دیواری، کاربرد آنهاست. ساخت کتابخانه یا میز تلویزیون یکی از کاربردهای یونیت است. البته یونیت های کاربردی باید با مقاومت بالا ساخته شوند. به طوری که با گذاشتن وسایل سنگین شکسته نشوند. نحوه نصب قطعات چوب یا MDF برای ساخت یونیت کاربردی اهمیت زیادی دارد. برای ساخت یونیت دیواری از چسب های مخصوص و یا پیچ استفاده می شود. در میز تلویزیون و یا کتابخانه های دیواری باید چسب و پیچ با دقت بیشتری به کار برده شود. برای کتابخانه هم می توان از چراغ LED استفاده کرد. چراغ های رنگی با نور ملایم در زمان شب زیبایی بیشتری به کتابخانه و فضای خانه می بخشد. برای این نوع یونیت ها باید از متریال های مقاوم استفاده شود. نئوپان ورق های نازکی هستند که برای میز LED یا کتابخانه مقاومت بالایی ندارند. برای این دسته یونیت ها می توان از MDF و یا چوب استفاده کرد.


صرفه جویی در فضا

از دیگر کاربردهای یونیت های دیواری باید به صرفه جویی فضا اشاره کرد. برای منازل کوچک و نقلی که فضای زیادی برای قرار دادن کمد، قفسه، میز تلویزیون و ... ندارند، یونیت های دیواری بهترین انتخاب است. برای مثال به جای قرار دادن یک کمد بزرگ برای قرار دادن وسایل تزئینی، می توان این با استفاده از چوب، در داخل دیوار، قفسه درست کرد. در این صورت قفسه ها وارد فضای اصلی خانه نمی شوند و جایی را اشغال نمی کنند. در مورد میز تلویزیون، کتابخانه هم تا حد زیادی صرفه جویی می شود. 


جدا کردن فضای خانه

یکی دیگر از کاربردهای یونیت های دیواری جدا کردن فضا است. برای مثال در فضای نشیمن دو ستون قرار می گیرد. می توان با استفاده از یونیت دیواری فضای بین دو ستون را پر کرد. در این صورت در نشیمن دو فضای مجزا ایجاد می شود. با این کار می توان پذیرایی درست کرد. از یونیت های دیواری می توان در سازمان ها، شرکت ها، ساختمان های تجاری و منازل مسکونی استفاده کرد. با توجه به کاربرد جدسازی فضا، یونیت دیواری می تواند برای شرکت ها و سازمان ها استفاده شود. به طوری که قفسه های دیواری همان کارکرد پارتیشن ها را انجام دهند.