دیوار و سقف

(0)
 

فیلتر

  • محصولات با تخفیف
  • ارسال رایگان
  • ارسال سریع
مرتب سازی:

دیوار و سقف

دیوار و سقف کاذب یکی از روش های زیباسازی ساختمان هاست. یکی از جدیدترین روش های زیباسازی سقف و دیوار در ساختمان ها، استفاده از کناف است. کناف یکی از مدرن ترین روکش های کاذب است که برای زیباسازی و نمای داخلی ساختمان ها استفاده می شود.
نصب کناف براحتی و در مدت زمان کوتاهی انجام می شود. در روش های سنتی از مصالح سنگین و خام استفاده می شد که می توان به گچ سفید، خاک، آجرهای نما و ... اشاره کرد. اما این مصالح هیچ انعطافی ندارند. فضای زیادی را اشغال می کنند. زیبایی آنها ساده و ابتدایی است. به دلیل وزن سنگینی که دارند، فشار زیادی به ساختمان وارد می کنند. 
مصالح سنتی مقاومت بالایی ندارند و در صورت وقوع زلزله و لرزش پس از چند ثانیه از بدنه ساختمان جدا می شوند. به همین دلیل در معماری نوین برای ساخت و ساز ساختمان ها از تکنیک کنف استفاده می شود. کناف از سه قسمت پنل، استاد و رانر تشکیل می شود. 
رانرها قاب های اصلی دیوارهای کاذب هستند که از فولاد ساخته می شوند. مقطع رانرها ناودانی شکل است که برای نصب دیوارهای کاذب به دیوار اصلی سازه، به دیوار متصل می شوند. داخل این قاب های اصلی به وسیله مقاطع ناودانی سبک دیگری تقسیم می شود که به آن ها اِستاد گفته می شود. در نهایت پنل ها که همان صفحات گچی یک یا چند لایه هستند، بر روی آن ها نصب می شوند. 


 مزایای استفاده از دیوار و سقف کناف

دیوار و سقف کناف مزیت های متعددی دارند که از جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد:


وزن سبک دیوار و سقف کناف

یکی از اصلی ترین امتیازات دیوار و سقف کناف نسبت به مصالح سنتی، وزن سبک است. همین ویژگی باعث می شود تا زمان برخورد وسایل سنگین به دیوارهای کناف، نمای داخلی هیچ آسیبی نبیند. از سوی دیگر در زمان زلزله و لرزش زمین به دلیل سبک بودن، کناف از جای خود حرکت نمی کند. حتی در صورت حرکت و خرابی، هیچ خطری برای ساکنین ندارد.

کناف از سه قسمت رانر، پنل و استاد تشکیل می شود

 

سرعت بالای ساخت و ساز

از دیگر مزیت های دیوار و سقف کناف باید به سرعت بالای نصب اشاره کرد. در روش های سنتی برای استفاده از مصالح سنتی گچ، سیمان، آجر و .... مدت زمان زیادی صرف می شد. زمان زیادی هم برای خشک شدن مصالح صرف می شد. روکاری، نقاشی ساختمان، نصب کاغذدیواری و ... باید بعد خشک شدن مصالح انجام می شد. در حالی که کناف با سرعت بالایی اجرا می شود. این کار از اتلاف زمان برای ساخت و ساز می کاهد.


عایق انرژی  ساختمان

یکی از کاربردهای مهم کناف برای ساختمان، جلوگیری از اتلاف انرژی است. دیوار و سقف کناف همچون عایق عمل می کند که از  خروج انرژی سیستم گرمایشی و سرمایشی از داخل ساختمان جلوگیری می کند. همچنین برای ساختمان های آپارتمانی و ساختمان هایی که در مکان های پر رفت و آمد و شلوغ هستند، مناسب است. زیرا دیوار و سقف کناف همچون یک لایه مقاوم در برابر صدا قرار می گیرد. با وجود دیوار و سقف کناف تا حد زیادی از ورود سر و صدا به داخل ساختمان جلوگیری می شود.


عبور تاسیسات ساختمانی

به دلیل اینکه کناف ها دارای فضای خالی هستند، بنابراین می توان تاسیسات ساختمانی از جمله لوله، سیم و ... را از زیر آنها عبور داد. از دیگر مزیت های این روش، پنهان شدن تاسیسات در زیر کناف است. در روش های دیگر نماکاری، تاسیسات از روی مصالح عبور می کند. این تکنیک چندان خوشایند نیست و نمای ساختمان را بدترکیب می کند. اما در روش کناف هیچ یک از تاسیسات دیده نمی شوند. نما به صورت یکدست و صاف دیده می شود.


طرح های هندسی کناف و نمای زیبا

مهم ترین دلیل استفاده از کناف، دکوراسیون داخلی و زیباسازی ساختمان است. دیوار و سقف کناف انعطاف پذیر است و به اشکال متنوع هندسی حالت می گیرد. از این رو مهندسی ساختمان به هر نحوی که صورت گرفته باشد، می توان کناف ها را به همان شکل و سایز درآورد.