کابینت و کمدهای آشپزخانه

(0)
 

فیلتر

  • محصولات با تخفیف
  • ارسال رایگان
  • ارسال سریع
مرتب سازی:

کابینت و کمدهای آشپزخانه

کمد یا همان کابینت آشپزخانه برای جلوگیری از ریخت و پاش و نظم دهی به وسایل و ظروف نصب می شود. فلز، MDF، چوب و پلاستیک های مقاوم  pvc بهترین مواد برای ساخت کمد آشپزخانه هستند که البته مقاومت و دوام آنها بهم تفاوت دارد. بی کیفیت ترین نوع کمد آشپزخانه از فلزهای معمولی با ضخامت نازک تهیه می شوند که به دلیل رطوبت پس از مدتی پوسیده شده و از بین می روند. به همین دلیل گفته می شود کمد های فلزی برای آشپزخانه باید از جنس ضدزنگ و با ضخامت حداقل 8 میلیمتر باشند.

 

 

انواع کمدهای آشپزخانه و مزایای آنها

 

انواع کمدهای آشپزخانه شامل فلزی، چوبی، پلاستیک   PVC، MDF و هایگلاس هستند.

 

مزایا و معایب کمدهای فلزی

 کمد های فلزی برای دکوراسیون داخلی آشپزخانه و نگهداری از ظروف، مواد غذایی و وسایل مناسب هستند که البته در برخی از موارد به طور کامل از فلز تهیه نمی شوند. ترکیب فلز و MDF برای ساخت کمدهای فلزی استفاده می شود که از سر و صدا هنگام باز کردن درب کابینت جلوگیری می کند و دوام کمد را هم افزایش می دهد.
به دلیل اینکه بدنه این نوع کمدها رنگ زده می شود، پس مدتی رنگشان از دست می رود و اگر رنگ سفید و روشن برای آنها استفاده شده باشد، به دلیل حجم زیاد چربی و دود و مواد آلاینده در آشپزخانه پس رنگ آنها زیبایی خود را از دست می دهد. به همین دلیل کمدهای فلزی پس از مدتی به رنگ مجدد نیاز دارند.
در عین حال اگر درب کمد هم فلزی باشد هنگام باز و بسته کردن سر و صدای زیادی را ایجاد می کند. این نوع کمدها در گذشته متداولتر بودند که با ورود MDF و چوب از محبوبیت آنها کاسته شد. در حال حاضر ارزان قیمت ترین کمدهای موجود در بازار از جنس فلز کامل هستند.
 

مزایا و معایب کمدهای چوبی آشپزخانه

از دیگر کمدهایی که برای آشپزخانه استفاده می شود، جنس چوبی دارند که به دلیل جلوه زیبا و سبک کلاسیک اغلب در خانه های اشرافی استفاده می شوند. قیمت این نوع کمدها به دلیل مدت زمان بیشتر برای ساخت و نیاز به دقت بیشتر گران تر است. البته کمدهای چوبی به دلیل نداشتن مقاوم در برابر رطوبت باید هر سال رنگ شوند. نصب آنها هم دقت و ظرافت زیادی را می طلبد که همین عامل هزینه نصب کمدهای چوبی را هم افزایش می دهد.
 

کمد های MDF برای آشپزخانه 

سومین نوع کمد برای آشپزخانه از جنس MDF است که در سال های اخیر با استقبال زیادی هم مواجه شده است. دلیل فروش بالای کمدهای MDF سهولت نصب، زیبایی، دوام و کیفیت بالا، قیمت مناسب و سفارش ساخت مطابق با میل مشتریان است. به دلیل انعطاف پذیری MDF می توان با اندازه گیری دقیق آشپزخانه برای تمامی گوشه های سخت هم کمد تهیه کرد. همچنین کمدهای آشپزخانه که با MDF ساخته می شوند در مقابل رطوبت مقاومت بالایی دارند. دلیل آن استفاده از روکش های ضدآب بر روی MDF است. زمان باز و بسته کردن درب این نوع کمدها سر و صدای زیادی ایجاد نمی شود. 

 

کمد های فلزی برای دکوراسیون داخلی آشپزخانه و نگهداری از ظروف، مواد غذایی و وسایل مناسب هستند

مزایا و معایب کمدهای هایگلاس آشپزخانه

هایگلاس نوع جدیدی از MDF است که برای آن از روکش های شیشه ای، براق و درخشان استفاده می شود. به دلیل زیبایی خیره کننده ای که ورق های هایگلاس دارند، کمدهایی که با این ورق ها ساخته می شوند، زیباتر از MDF معمولی هستند. این نوع کمدها در برابر رطوبت و حرارت مقاومت بالایی دارند و به دلیل انعطاف پذیری بالای برش زدن می توان آنها را براساس سلیقه مشتری طراحی کرد. البته قیمت کمدهای هایگلاس نسبت به کمدهای MDF بالاتر است که دلیل آن مقاومت و زیبایی بیشتر است.
به دلیل سطح صاف و سیسه ای کمدهای هایگلاس براحتی و با یک دستمال تمیز می شوند. همچنین نور را در آشپزخانه منعکس می کنند که در نتیجه روشنایی بیشتری را به همراه دارند. ورق های هایگلاس به دو صورت ساده و موج دار در بازار موجود است که دست مشتریان را برای انتخاب باز می گذارد.
 
 

مزایا و معایب کمدهای PVC 

ورق های پی وی سی به دلیل مقاومت بالایی که در برابر رطوبت دارند به عنوان یک جنس خوب برای ساخت کمدهای آشپزخانه کاربرد دارند. این ورق ها با طرح و رنگ متنوعی تولید می شوند و زمان نصب به رنگ آمیزی هم نیاز ندارند. همچنین نگهداری و مراقبت از کمدهای PVC آسانتر از کمدهای چوبی و MDF است و براحتی می توان داخل و بدنه کمد را با مواد شوینده تمیز کرد. از نظر قیمت نسبت به کمدهای چوبی ارزانتر هستند و زیبایی را برای آشپزخانه به ارمغان می آورند.