پوشش دیوار

(0)
 

فیلتر

  • محصولات با تخفیف
  • ارسال رایگان
  • ارسال سریع
مرتب سازی:

پوشش دیوار

پوششی برای دیوار است که کاربردهای بسیاری دارد و اولین کاربرد آن هم تاثیری است که در زیبایی منزل و در دکوراسیون دارد. به دیوارپوش، دیوارکوب هم گفته ‌می‌شود. استفاده از دیوارپوش در ساختمان‌های اداری و تجاری هم بسیار مرسوم است. چراکه کاملا حس دلخواه شیک بودن یا رسمی بودن را به فضا القا می‌کند. دیوارپوش‌ها عملکرد حرارتی، عایق بودن دربرابر صدا، بهره از نورطبیعی، آکوستیک دیوارها را بهبود می‌دهند. با هزینه‌ی اندکی برای دیوارپوش‌ها می‌توانید فضایی خاص، جذاب و منحصربه‌ فرد خلق کنید.

انواع دیوارپوش

دیوارپوش‌ها باتوجه به متریال و مکانی که قرار است در آن نصب شوند، انواع مختلفی دارند. در اینجا درمورد هرکدام توضیحی ارائه می‌دهیم تا در انتخاب دیوارپوش شما را یاری کرده باشیم.

 پوشش رنگ دیوار

یکی از معمولی‌ترین، قدیمی‌ترین و رایج‌ترین پوشش‌ها برای دیوار، رنگ است. با پیشرفت علم و تکنولوژی انواع رنگ‌ها در بازار موجود هستند که هرکدام با ویژگی‌هایی که دارند می‌توانند خواسته‌های شما را برآورده سازند. رنگ آنتی‌باکتریال با استفاده از تکنولوژی نانو ساخته شده و سطوح را از باکتری و آلودگی عاری می‌کند.

رنگ آنتی‌باکتریال با استفاده از تکنولوژی نانو ساخته شده و سطوح را از باکتری و آلودگی عاری می‌کند. رنگ عایق رطوبتی دربرابر رطوبت، آب و نم عایق است. رنگ ضد امواج الکترومغناطیسی برای جلوگیری از نفوذ امواج به منزل طراحی شده است. رنگ ضد حریق دربرابر آتش‌سوزی مقاوم است. به دلیل وجود رنگ ازبست و... آتش گرفتن را به تاخیر می‌اندازد. رنگ سلولزی بهتر از رنگ روغن معمولی شسته و تمیز می‌شود. سختی و مقاومت بیشتری دارد و سطح آن صاف‌تر و درخشنده‌تر است.

 

پوشش کاغذی یا کاغذ دیواری

دیوارپوش کاغذی در رنگ‌ها، طرح‌ها و جنس‌های مختلف وجود دارد. در مدل‌های چاپی می‌توانید هر طرحی را با سلیقه خودتان سفارش دهید. حتی بعد از نصب کاغذ دیواری هم می‌توانید روی آن نقاشی کنید. این نوع دیوارپوش قابلیت شستشو و هزینه کمتری نسبت به سایر دیوارپوش‌ها دارد. سرعت نصب و برداشتن این نوع دیوارپوش بسیار بالاتر از سایرین است. دیوارپوش کاغذی در انواع ضد زلزله، قابل برداشت، قابل شستشو، سه‌بعدی، LED دار و ضد امواج الکترومغناطیسی در بازار وجود دارد.

 

دیوارپوش پی وی‌ سی PVC

این نوع دیوارپوش علاوه‌بر دکوراتیو بودن، در برابر آب و جذب آلودگی هم مقاوم است و قابلیت شستشو برای آن موجود است. این نوع دیوارپوش برای مکان‌های پر رفت و آمد و شلوغ بسیار مناسب است. تنوع بالایی در رنگ و طرح و بافت دارد. کاملا بهداشتی و قابل شستشو بوده و همچنین قابلیت چاپ طرح موردنظر برای آن وجود دارد. هزینه این مدل دیوارپوش از رنگ و کاغذ دیواری بالاتر است اما دوام بیشتری دارد و از کیفیت بالاتری هم برخوردار است. عمری برابر با 10 سال دارد و اجرای آن آسان است. دیوارپوش PVC قابل بازیافت بوده و برای تمام فضاها قابل اجرا است.

 

دیوارپوش چوبی

در ساختن این نوع دیوارپوش از تخته‌های چوبی استفاده می‌شود. ورقه‌های چوبی را افقی یا عمودی کنار هم نصب می‌کنند. این نوع دیوارپوش بسیار شکیل است و مناسب برای افرادی که به طبیعت علاقه دارند. چوب علاوه بر ظاهر زیبایی که دارد عایق صوت و حرارت است. دیوارپوش چوبی در ابعاد و طرح‌های مختلفی وجود دارد. این دیوارپوش دارای دوام بسیار بالایی است اما به نگهداری هم نیاز دارد. برای افزایش طول عمر چوب، روکش‌هایی وجود دارند. یکی از انواع این دیوارپوش، دیوارپوش ترموود است. امروزه به دلیل گران بودن چوب از تخته‌های  MDF استفاده می‌شود. این مدل دیوارپوش در برابر رطوبت و آب مقاوم نیست.

 

دیوارپوش سنگی

پوششی از جنس قطعات سنگ طبیعی یا مصنوعی برای دیوار که طرفداران زیادی هم دارد. می‌توان از آن در قسمت‌های خاصی از منزل مانند پشت تلویزیون، شومینه و... استفاده کرد. این نوع دیوارپوش دارای مقاومت بسیار بالایی دربرابر ضربه و خراش است و عمر بسیار بالایی هم دارد. دیوارپوش سنگی در برابر حرارت، عایق خوبی به‌حساب نمی‌آید اما در برابر تبادل حرارت و صوت تا حد چشمگیری تاثیر دارد. البته نوع آنتیک آن پرطرفداتر بوده و نمای زیباتری هم به دکوراسیون شما می‌دهد.

 

دیوارپوش چرمی

این نوع دیوارپوش از نسل جدید پوشش‌های دیوار است. دیوارپوش چرم از کنارهم قراردادن اجزاء سه‌بعدی توپر و نرم ایجاد می‌شود. به دلیل نوع ساختار این مدل دیوارپوش عایق حرارت، صوت و آتش است.

 

دیوارپوش آکوستیک

این مدل دیوارپوش برای فضاهایی مناسب است که نیاز به عایق بودن دربرابر صوت و خاصیت آکوستیکی دارند مانند اتاق برقراری جلسات، سالن‌های آمفی تئاتر، ادارات و... دارای پوشش پارچه‌ای از جنس پلی‌استر و اولفین است که تحت آزمایش جذب صوت قرار داده می‌شود.

 

کاشی و سرامیک

سرامیک دربرابر خراش و نفوذ آب تاحدی مقاوم است. سرامیک دیواری با سرامیک کف متفاوت است و تفاوت آن‌ها در جنس لعاب و نوع آن است. طرح‌های متفاوتی برای سرامیک‌ها وجود دارد. کاشی همان قطعات سنگی هستند اما به صورت مصنوعی که روی آن سطحی شیشه‌ای، صاف و صیقلی است. برای تمیز کردن آن از واکس اتومبیل استفاده کنید و قبل از خشک شدن با دستمال پاک کنید.

 

دیوارپوش سه‌بعدی

نسل جدیدی از دیوارپوش‌ها که طرفداران بسیاری را هم به خودشان جذب کرده‌اند. در کنار نورپردازی مناسب و خلاقانه جلوه‌ی خاص و جذابی به محیط می‌بخشند و همانطور که از اسم این دسته پیداست، نمایی 3بعدی دارند. دیوارپوش سه‌بعدی سبک و ضد حریق است و سریع نصب می‌شود.

 

دیوارپوش بتنی

نوع دیگری از دیوار پوش وجود دارد. پانل‌های بتنی را با استفاده از قالب‌های مختلفی در حالت‌های متفاوت ایجاد می‌کنند. این نوع دیوارپوش می‌تواند تخت و یا سه‌بعدی باشد.

 

دیوارپوش شیشه‌ای

این نوع دیوارپوش بیشتر در آشپزخانه کاربرد دارد و ظاهر زیبا و خاصی به محیط می‌دهد. در برابر ضربه مقاوم است و اگر ضربه سنگین هم باشد این نوع دیوارپوش خرد نمی‌شود و امنیت بالایی دارد.

 

دیوارپوش آلومینیومی

قطعاتی در ابعاد کوچک آلومینیوم کامپوزیت، تشکیل دهنده‌ی این نوع دیوارپوش هستند. تنوع رنگ و طرح این نوع دیوارپوش بالا است و تنها با یک دستمال تمیز می‌شوند. جلوه‌ی خاص و صنعتی به دکور منزل می‌دهند.

 

دیوارپوش آجری

طرح این مدل دیوارپوش آجری است. طراحی آن‌ها خلاق و مدرن است. مانند دیوارپوش سنگی برای یک ناحیه از منزل استفاده می‌شود. مانند پشت تلویزیون، شومینه یا... همچنین برای پاک‌ کردن این نوع دیوارپوش از سابیدن یک آجر دیگر روی آن استفاده کنید یا یک سمباده نرم گزینه بسیار خوبی خواهد بود.

 

نکات خرید دیوارپوش

در انتخاب دیوارپوش به نوع و جنس متریال آن دقت کنید. برای هر محیط باید دیوارپوش متناسب با آن محیط تهیه شود. از عواملی که در انتخاب نوع و جنس دیوارپوش موثر هستند می‌توان به میزان تردد در محیط، ویژگی‌های مدنظر مانند ضد حریق بودن، ضد آب بودن، عایق صوت و حرارت بودن، ضد ضربه بودن، ماندگاری و... اشاره کرد. حتما توجه کنید که از تولید کننده‌ی معتبری خرید کنید.