ایمنی و مراقبت

(0)
 

فیلتر

  • محصولات با تخفیف
  • ارسال رایگان
  • ارسال سریع
مرتب سازی:

ایمنی و مراقبت

ایمنی و مراقبت کودک

پدر و مادر با تمام وجودشان و در هرلحظه سعی در محافظت از کودک خود دارند اما زمان‌هایی وجود دارد که پدر و مادر درگیر مشغله‌های ضروری دیگر می‌شوند و برای انجام خیلی از امور از کودک خود غافل می‌شوند. اموری مانند غذا درست کردن، ظرف شستن، نظافت منزل و... در این حین خطرات زیادی ممکن است کودک را تهدید کند. بهتر است به فکر جلوگیری از این خطرات باشید. در این راستا وسایلی برای ایمنی و مراقبت کودک وجود دارند که با تهیه‌ی آن‌ها می‌توان از کودک مراقبت کرد. این لوازم متناسب با سن کودک متغیر هستند. برای قبل از 6 ماهگی و بعد آن وسایل متفاوتی وجود دارند. چون بعد از 6 ماهگی کودک شروع به حرکت کردن می‌کند و خطرات دیگری ممکن است برای او وجود داشته باشد. قبل از 6 ماهگی تجهیزات زیادی لازم نیست. تنها کاف‌ی است در انتخاب تخت کودک دقت زیادی شود تا کودک موقع خوابیدن از روی تخت نیفتد. بعد از شروع به چهار دست‌وپا راه رفتن و شروع کنجکاوی کودک، نیاز به تهیه‌ی اشیایی برای مراقبت از او در مقابل وسایل و بخش‌های منزل دارید. برای مثال کودک شروع به بازکردن کابینت‌ها و دست زدن به وسایل داخل آن خواهد کرد که بسیار خطرناک است. محصولات ایمنی و مراقبت کودک برای همه‌ی مکان‌هایی که امکان دارد کودک در آن‌ها حضور پیدا کند متناسب با محیط طراحی شده‌اند. به‌عنوان مثال محافظ‌های سیلیکونی و یا فومی در بازار وجود دارند که برای پوشاندن لبه‌های تیز و گوشه‌های میز طراحی شده‌اند. با ایجاد این فضای ایمن برای کودک، دلهره‌ای از بازی کردن و راه رفتن کودک در منزل نخواهید داشت. بطورکلی لوازم ایمنی و مراقبت کودک این موارد هستند: تب‌سنج و دماسنج کودک، دندان‌گیر کودک، شانه و برس مخصوص کودک، قیچی و ناخن‌گیر مخصوص. محصولات مراقبت بهداشتی شامل: وسایل برای تعویض پوشک مانند پوشک، دستمال مرطوب، زیرانداز تعویض. وسایل مربوط به شستشو مانند شامپو سر و بدن، روغن ماساژ، کرم محافظ پوست، مسواک و خمیردندان و شوینده‌هایی برای لباس کودک.

ایمنی و مراقبت کودک در آشپزخانه

کودک در آشپزخانه در معرض برخورد با انواع وسیله‌های پخت‌وپز داغ و کابینت‌های دارای مواد شوینده و وسایل شکستنی و تیز است. قفل یا بست برای کابینت، یخچال و اجاق‌گاز: همه‌ی کابینت‌ها را با بست‌ مخصوص کابینت بسته و محافظت کنید. مواد شیمیایی، شوینده و اقلام خطرناک تیز و شکستنی را در کابینت‌های پایینی نگذارید و در بالاترین کابینت‌ها که دست کودک به آن‌ها نرسد قرار دهید. محافظ اجاق: ابزاری وجود دارد که مانند دیواره‌ای اطراف اجاق قرار می‌گیرد و باعث می‌شود کودک‌ نتواند به ظروف داغ روی اجاق دسترسی داشته باشد. درصورتی‌که محافظ اجاق‌گاز ندارید، هنگام پخت‌وپز از شعله‌های عقب‌تر استفاده کنید. سیم‌ها و کابل‌های رد شده از روی زمین یا کابینت‌ها را فراموش نکنید. حتی اگر لخت نباشند ممکن است کودک آن‌ها را بجود یا به آن‌ها گیر کرده و بیفتد.

 

ایمنی و مراقبت کودک در حمام

حمام هم می‌تواند محیطی خطرآفرین برای کودکان باشد. کودک زیر 6 ماه ممکن است در آبی به عمق حتی ۵ سانتی‌متر هم خفه شود. آب داغی که از نظر ما دمای مناسبی دارد و دلنشین است، ممکن است پوست کودک را بسوزاند. حوادثی مانند لیزخوردن هم از جمله حوادث دیگر حمام هستند. کودک زیر 6 سال را حتی برای یک دقیقه در حام تنها نگذارید. برای آن‌که سوختگی پوست پیش نیاید، همیشه آب سرد را در وان یا تشت بریزید و بعد آب گرم را اضافه کنید. گرمای آب را با آرنج دست امتحان کنید، تا خیلی داغ نباشد. همیشه در کنار نوزاد باشید، حتی وقتی روی صندلی حمام نشسته او را به حال خود رها نکنید. دماسنج برای حمام: با تغییر رنگ این دماسنج شناور متوجه می‌شوید که آیا دمای آب برای نوزاد مناسب است یا خیر. خیلی از حالت‌های این دماسنج‌ها شکل اسباب بازی کودک هستند و کودک‌ می‌تواند با آن‌ها بازی کند. پوشش شیر: گاهی کودک خودش با شیر آب بازی می‌کند با این ابزار انگشتان کودک‌ با آب داغ برخورد نمی‌کند و اگر سر کودک به هرکدام از شیرها بخورد، آسیبی به او وارد نمی‌شود. پوشش ضد لغزش: برای کف حمام از این نوع پوشش استفاده می‌شود تا از لیزخوردن کودک جلوگیری کند. بهتر است درجه‌ی سیستم گرمایشی را پایین نگه دارید تا احتمال سوختگی با آب داغ وجود نداشته باشد.

 

ایمنی و مراقبت کودک در ماشین

اگر رانندگی می‌کنید توجه کنید که حضور کودک در ماشین نیاز به برقراری شرایط خاصی دارد. باید از صندلی مخصوص ماشین و یا کریرهایی با قابلیت اتصال به کمربند ایمنی ماشین استفاده کنید.

 

ایمنی و مراقبت کودک در فضای عمومی منزل

هشداردهنده‌ی دود: در هر طبقه از ساختمان باید یک هشداردهنده‌ی دود وجود داشته باشد. بهتر است این دستگاه را هر ماه چک کنید تا از سلامت آن مطمئن شوید. هشداردهنده‌ی مونوکسید کربن: چون مونوکسید کربن گازی سمی است که بویی هم ندارد بهتر است در مکان‌هایی که شعله وجود دارد، این دستگاه را داشته باشید. وسایل گرمایشی دودزا، دودکش و سیستم تهویه را مرتب چک کنید. قفل پنجره‌ها: برای جلوگیری از بازشدن پنجره‌ها بیش‌ازحد معین، قفل و بست‌هایی که مانع این کار می‌شوند را تهیه کنید. ابزار مرتب‌کردن سیم و کابل: سیم‌ها و کابل‌های رهاشده و بی‌حفاظ روی زمین را با بست، فوم یا دیگر ابزار دسته‌بندی کنید تا از دید کودک پنهان شوند.

محافظ گوشه: برای پوشاندن گوشه‌های نوک‌تیز مبل، میز، صندلی و… از این محافظ‌ها استفاده می‌شود. ضربه‌گیر در: روی لبه‌ی در این ابزار را می‌گذارند تا از بسته‌شدن در و ماندن انگشت‌های کودک بین در و چارچوب جلوگیری کند. کودک علاقه‌ی زیادی به کنجکاوی در کیف مهمان‌ها دارد برای جلوگیری از آسیب رساندن به خود با این وسایل، بهتر است کیف مهمان‌ها را در اتاقی مجزا و یا دور از دسترس کودک قرار دهید.

 

ایمنی و مراقبت کودک در گذرگاه‌ها

حفاظ ایمنی: حفاظ‌ها انواع مختلفی دارند و برای مکان‌هایی که امکان افتادن کودک از آن‌ها وجود دارد و بطور کلی کمی ارتفاع دارند استفاده می‌شوند. انواع محافظ شامل حفاظ ثابت، متحرک، سفری و حفاظ با اندازه‌ی متغیر است. برای هر مکان باید حفاظ مرتبط با همان مکان را انتخاب کنید. مانند حفاظ برای راهرو، بالکن و...