کمپینگ در مناطق خشک
گاهی ممکن است کمپینگ برای مناطق خشک و بیابانی باشد. در این مناطق هیچ منبع آبی وجود ندارد. برای انجام پروژه های تحقیقاتی در بیابان ها، به همراه داشتن آب آشامیدنی کافی لازم است. وسایل دیگری که برای این نوع سفرها باید به همراه داشته باشید شامل پتو، چادر مسافرتی، کفش مناسب برای راه رفتن در بیابان، غذاهای کنسروی، وسایل ایمنی، دارو و .... است. حتی در برخی از موارد وسایل نقلیه برای کمپینگ در مناطق خشک کاربردی ندارد. به این معنا که عموما در بیابان ها جاده ای نیست که بتوان با خودرو سفر را ادامه داد. بنابراین داشتن حیوانات باربر همچون شتر، اسب و ... لازم است. داشتن آمادگی بدنی برای عبور از صخره، بیابان و مقابله با طوفان شن هم از دیگر مواردی که قبل از حضور در کمپینگ بیابانی باید به آن دقت شود.
کمپینگ قایقرانی در رودخانه یا دریا
یکی دیگر از کمپینگ در رودخانه یا دریا انجام می شود. در این نوع کمپینگ، قایق به عنوان اصلی ترین وسیله سفر است. اما آشنایی با اصول قایق رانی و شنا هم اهمیت زیادی دارد. ممکن است در کمپینگ از قایق پارویی و یا کایاک استفاده شود. لوازم ماهیگیری، وسایل امداد و نجات در آب، به همراه داشتن دارو، مواد غذایی و جعبه کمک های اولیه برای کمپینگ قایقرانی اهمیت زیادی دارد.
کمپینگ موتور سیکلت و یا دوچرخه سواری
یکی دیگر از کمپینگ هایی که با استقبال زیادی هم مواجه می شود، کمپینگ دوچرخه سواری یا موتور سیکلت است. معمولا این نوع کمپینگ ها در یک روز یا نهایتا دو روز انجام می شود. به همراه داشتن چادر مسافرتی، آب آشامیدنی، وسایل پانسمان، دارو، غذا و جعبه کمک های اولیه در کمپینگ موتور سیکلت و دوچرخه سواری لازم است. همچنین شرکت کنندگان باید کلاه و لباس گرم به همراه داشته باشند.
کمپینگ کوهنوردی
برای صعود به قله ها، کمپینگ کوهنوردی برگزار می شود. این کمپینگ هم مانند دیگر سفرها به لیدر نیاز دارد. اما لیدر کمپینگ کوهنوردی باید مجرب و حرفه ای باشد. شرکت کنندگان در این کمپینگ باید تمامی تجهیزات و لوازم ضروری را به همراه داشته باشند. از بردن وسایل اضافه و سنگین خودداری کنند. از جمله وسایل لازم برای کمپینگ کوهنوردی می توان به کیف، کیسه خواب، لباس گرم، پتو، کفش مناسب، غذا و آب آشامیدنی، دارو و جعبه کمک های اولیه، طناب و .... اشاره کرد.