توالت

(11)
 

فیلتر

  • محصولات با تخفیف
  • ارسال رایگان
  • ارسال سریع
مرتب سازی:
جلو دری ترکیه ای درمینا سری 1019
41000
ارسال رایگان
پادری Home Rose طرح خال سفید
37000
ارسال رایگان
جلو دری ترک درمینا سری 1022
0
ارسال رایگان
پادری دستشویی ترک درمینا سری 1023
41000
ارسال رایگان
پادری حمام ترک درمینا سری 1024
33000
ارسال رایگان
پادری ترکیه ای درمینا سری 1020
41000
ارسال رایگان
پادری حمام سری 3-142
41000
ارسال رایگان
پادری حمام سری 2-142
44000
ارسال رایگان
پادری Home Rose طرح گل ترکیبی
37000
ارسال رایگان
پادری Home Rose طرح خال صورتی
30000
ارسال رایگان
پادری ترک درمینا سری 1021
41000
ارسال رایگان

توالت

/حمام-و-دستشویی/توالت/توالت-ایرانیتوالت ها به دو نوع سنتی و فرنگی تقسیم می شوند. برای ایرانی ها توالت های سنتی محبوب تر هستند و هنوز هم در اغلب خانه های ایرانی از این نوع توالت ها استفاده می شود. البته هر کدام از انواع تولت ها ویژگی ها، مزایا و معایب خود را دارند. توالت های فرنگی علی رغم اینکه موجب پادرد و کمردرد نمی شوند، اما مشکلات دیگری همچون بیماری گوارشی و بهداشت پوست، کولیت یا قولنج روده و یا ابتلا به حساسیت ها و بیماریهای پوستی را به دنبال دارد.

 

توالت ایرانی

در توالت های ایرانی یا سنتی، ماهیچه های ران و عضله شکن به قسمت فراخ روده بزرگ ( سیگموئید ) فشار زیادی وارد می کند. اگر در زمان رفع مزاج، وزن بدن بر روی پای چپ باشد، دفع فضولات در زمان کمتری انجام می شود. در این نوع توالت ها با فشار به سیگموئید، روده به طور کامل تخلیه و از انتهای طحال تا انتهای مخرج به یکباره خارج می شود. همزمان به مثانه هم فشار وارد می شود که آن را هم تخلیه می کند. در توالت های سنتی فرد به صورت چمباتمه می نشیند که این حالت باعث تخلیه راحت تر و کامل روده می شود. یکی از علت های ابتلا به سرطان روده، باقی ماندن مدفوع در روده است. اما در توالت فرنگی، مقداری از مواد در روده بزررگ باقی می ماند. در عین حال برای تخلیه هم باید فشار بیشتری وارد شود که بواسیر، حملات قبلی و آسیب لگن را به دنبال دارد.

 

استفاده از توالت فرنگی

در زمان استفاده از توالت فرنگی، به ایلیو سکال (دریچه بین روده کوچک و بزرگ در سمت راست بدن) فشار وارد می شود. در نتیجه دفع انجام نمی شود. این مشکل در دراز مدت موجب بیماری های روده بزرگ و کلون می شود. زیرا عمل تخلیه به راحتی و به صورت کامل انجام نمی شود.
افرادی که به یبوست مبتلا هستند، بهتر است از این نوع توالت استفاده نکنند. توالت فرنگی باعث سفتی و ایجاد توده دفعی در روده بزرگ می شود که براحتی دفع نمی شود. علت یبوست در سرعت کم مواد از روده است که اختلال دفع را به دنبال دارد. دیابت و کم کاری تیروئید، کم آبی، مصرف داروهای ضدفشار و .... هم در یبوست نقش دارند. 
در توالت های فرنگی بیماری هایی جنسی و مقاربتی از جمله کلامیدیا ، سوزاک، سیفلیس و ایدز منتقل نمی شوند. بنابراین جای نگرانی از بابت ابتلا به این بیماری ها وجود ندارد. زیرا ویروس ها و باکتری هایی که از این طریق از بدن خارج می شوند، نمی توانند به مدت طولانی زنده بمانند. اما بهتر است بدانید برخی از بیماری های پوستی همچون تبخال می تواند از طریق توالت فرنگی منتقل شود. 

افرادی که به یبوست مبتلا هستند، بهتر است از این نوع توالت استفاده نکنند.

 


نکاتی برای تمیز کردن توالت فرنگی و ایرانی

توالت محیطی که در معرض انواع باکتری ها و ویروس هاست. ضدعفونی کردن و تمیز کردن این مکان ضرورت زیادی دارد. در صورتی که به این نکته توجه کافی نشود، بیماری پوستی همچون کورک، قارچ پوستی، تبخال و دمل و ... از طریق توالت منتقل می شود. این نکته در مورد توالت های فرنگی و قسمت نشیمنگاه آنها اهمیت بیشتری پیدا می کند.
در توالت فرنگی پس از هر بار استفاده باید درب توالت گذاشته و سیفون کشیده شود تا سموم و بخار آب از آن خارج نشود.
توالت های ایرانی برای بانوان باردار و افراد سالمند مناسب نیست. زیرا وزن بدن به زانوها فشار زیادی وارد می کند و مشکلات زانودرد را به دنبال دارد.
استفاده از شوینده های ضدعفونی کننده برای تمیز کردن توالت ایرانی، توالت فرنگی و تجهیزات آن  ضرورت دارد. اما توجه داشته باشید که در توالت فرنگی باید پس از استفاده این مواد، به طور کامل آن را بشویید. این مایعات برای پوست ضرر دارد. 
در موقع استفاده از توالت فرنگی عمومی بهتر است روی قسمت نشیمنگاه دستمال قرار دهید. 
حوله و مسواک را در محیط توالت قرار ندهید. زیرا بخارات سمی آنها را آلوده می کند.
وجود هر دو نوع توالت فرنگی و ایرانی برای خانه ضرورت دارد. برخی از سالمندان و یا افرادی که به مشکلات مفصل زانو مبتلا هستند، باید از توالت فرنگی استفاده کنند.